MONGOLIË EEN VLUCHT NAAR DE NATUUR!

Ontdek Mongolië op eigen gelegenheid en neem deel aan het traditionele leven van de nomaden. Wij verhuren jeeps voor €110 per dag, inclusief chauffeur en benzine. (Prijs is voor de jeep) U kunt alleen een jeep boeken, maar het delen van een jeep is ook mogelijk. Onze jeeps bieden plaats voor 4 personen plus de chauffeur. Als u een jeep wil delen, stuur ons dan een mailtje, zodat wij u in contact kunnen brengen met andere belangstellenden. Stel uw eigen tour samen , en wij helpen u met onze jarenlange ervaring uw reis te realiseren. (Prijzen kunnen soms variëren)


Wij bieden complete service:

  • Gratis ophalen van het vliegveld of station (tot aan het eenvoudige guesthouse)
  • Het boeken van overnachtingen in Ulan Bataar
  • Ervaren chauffeurs (Engelssprekend)
  • Kampeeruitrusting inbegrepen (tent, kooktoestel)
  • Onvergetelijk ontmoetingen met lokale mensen. Overnachtingen in een nomaden-ger
  • Advies voor het creeren van een eigen tour. Juni en September zijn de aanbevolen maanden om Mongolië te bezoeken: het weer is goed en toeristenseizoen is nog niet gestart, waardoor het mogelijk is om van goedkopere vliegtickets te profiteren. Lees verder voor advies en tours om uw eigen programma samen te stellen.

Voor paardentours, vistours en overnachtingen bij de nomaden, voor enkele dagen tot weken: neem contact met ons op en we bedenken een oplossing voor u!

Neem contact op om uw wensen te bespreken, wij doen er alles aan om u tevreden te stellen.


mejet69@yahoo.com

(English & Russian)